Lihatuotteet 

Naudan, sian, broileirin, kalkkunan, ankan ja lampaan liha sekä kalat ja äyriäiset

Laaja valikoima ja nopeat toimitukset

Meillä on monipuolinen ja laadukas valikoima naudan, sian, lampaan ja siipikarjan (kana ja kalkkuna) lihasta valmistettuja lihatuotteita sekä kala- ja äyriäistuotteita. Myymme sekä raakoja että kypsennettyjä lihatuotteita. Tilauksesta toimitamme myös erikoistuotteita ja harvinaisempia lihoja asiakkaillemme. Pyrimme hankkimaan asiakkaan tarvitsemat lihatuotteet mahdollisimman nopeasti. Myymme sekä tuoretta lihaa että pakastettuja lihatuotteita. Kaikki myymämme liha on laadukasta ja tutkitusti turvallista. Lihat hankimme luotettavilta toimittajilta sekä kotimaasta että ulkomailta. Kaikessa toiminnassamme huolehdimme lihan oikeanlaisesta käsittelystä, hygieenisyydestä ja kylmäketjun jatkuvuudesta. Näin asiakas voi olla varma tuotteidemme laadusta.

 

Meillä on vuosien kokemus lihan käsittelystä ja ravintola-asiakkaiden palvelusta. Palvelemme asiakkaitamme laadukkailla tuotteilla, toimitusnopeudella ja joustavuudella. Laajan valikoiman ansiosta asiakas saa tarvitsemansa lihatuotteet samasta paikasta. Oma kuljetuskalusto mahdollistaa toimitukset asiakkaalle jopa saman päivän aikana.

Tuorelihatuotteet

Välitämme naudan-, sian-, lampaan- ja siipikarjanlihasta valmistettuja tuoreita lihatuotteita. Tuorelihatuotteissa valikoimamme on monipuolinen ja saatavilla on palalihaa, pihvejä, jauhelihaa ja muita lihatuotteita. Valikoimastamme asiakas löytää omaan ravintolaansa sopivat tuotteet lihatuotteet. Tuore liha on heti valmis käytettäväksi. Laadukas raaka-aine on hyvän ruuan perusta.

mme mahdollisimman joustavasti.

Pakastetut lihatuotteet

Pakastettu liha on ravintoloille usein parempi vaihtoehto pidemmän säilyvyyden ansiosta. Ravintola voi tilata pakastetut lihatuotteet jo hyvissä ajoin ja suuremmissa erissä, toisin kuin tuorelihatuotteet. Tämä helpottaa ravintolan raaka-aineiden hankintaa myös silloin, jos tuotteen menekki vaihtelee suuresti. Ravintolan pitää huolehtia pakastetun lihan asianmukaisesta säilytyksestä ja kylmäketjun katkeamattomuudesta.

Tilaukset

Tilaukset teet helpoiten soittamalla puh. 09 753 1224 tai lähettämällä tiedot sähköpostilla ropakonnokka@ropakonnokka.fi. Jos tarvitset erikoisempia tuotteita soita ja kysy lisää. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Laajan valikoiman ansiosta asiakas saa meiltä tarvitsemansa lihatuotteet.  

Oivallista laatua

Lihatukkumme toiminta täyttää suomalaiset viranomaisvaatimukset. Yrityksemme tuotantotilat on tarkastettu ja hyväksytty. Lihatukullamme on jäähdytetyn varastotilan lisäksi pakkasvarasto. Kaikessa toiminnassamme huolehdimme lihan oikeanlaisesta käsittelystä, hygieenisyydestä ja kylmäketjun jatkuvuudesta. Valvomme tuotteidemme laatua säännöllisesti. Voit tutustua yrityksemme Oiva-raporttiin täältä.

Tutustu lihatuotteisiimme

Created by