Naudanliha

Myymme laadukkaita naudanlihatuotteita ravintoloille, lounasruokaloille ja muille lihatukuille. Asiakkaitamme ovat mm. pizzeriat, aasialaiset ravintolat ja muut ruokaravintolat. Valikoimastamme löytyvät paloitellut lihat, paistit, pihvit, jauhelihat, lihakuutiot- ja suikaleet sekä muut naudanlihatuotteet. Vakiotuotteiden lisäksi toimitamme asiakkaillemme myös erikoistuotteita tilauksesta. Myymämme naudanliha tulee pääasiassa kotimaisilta tuottajilta. Myymme myös ulkomaista naudanlihaa. Kaikki myymämme liha on laadukasta ja tutkitusti turvallista. Kaikissa myymissämme lihoissa on asiamukaiset merkinnät mm. alkuperämaasta, joten asiakas voi halutessaan varmistua lihan kotimaisuudesta.

Laadukasta lihaa

Naudanlihan hankimme tuntemiltamme, luotettavilta toimittajilta sekä kotimaasta että ulkomailta. Kaikessa toiminnassamme noudatamme viranomaisten säännöksiä ja huolehdimme lihan oikeanlaisesta käsittelystä, hygieenisyydestä ja kylmäketjun jatkuvuudesta. Näin asiakas voi olla varma toimintamme ja tuotteidemme laadusta ja varmistaa siten omien tuotteidensa laadun.

Esimerkkejä naudanlihatuotteistamme

  • Sisäpasti tuore/pakaste

  • Ulkofile tuore/pakaste

  • Jauheliha

  • Kylki

  • Ossobucco

  • Etuselkä

  • Sisäfilee

  • Entrecote

Nopeat toimitukset

Olemme panostaneet asiakkaiden palveluun. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota joustavat ja nopeat toimitukset. Oma kylmäkuljetuskalustomme mahdollistaa tuotteiden nopeat toimitukset asiakkaillemme Etelä-Suomen alueella. Tarvittaessa voimme toimittaa tuotteet perille jo saman päivän aikana. Toimitamme tuotteita myös muualle Suomeen luotettavan kuljetuspalvelun avulla.

 

Tukkumme palvelee myös noutotukkuna. Halutessaan asiakas voi tulla itse hakemaan tarvitsemansa lihatuotteet. Laajan valikoiman ansiosta asiakas saa meiltä tarvitsemansa lihatuotteet.  

Tilaukset

Tilaukset teet helpoiten soittamalla puh. 09 753 1224 tai lähettämällä tiedot sähköpostilla ropakonnokka@ropakonnokka.fi. Jos tarvitset erikoisempia tuotteita soita ja kysy lisää. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. 

Tutustu myös muihin lihatuotteisiimme

Created by